Hem » Om Oh happy day

Hej på er alla kommande bröllopspar!

Mitt namn är Lina Alriksson och det är jag som är fotografen bakom Oh Happy Day! Jag har arbetat som fotograf, framför allt för dagstidningar, sedan 2004. Jag startade min karriär på Smålandsposten och flyttade efter ett par år till Stockholm för att arbeta för Dagens Nyheter. Idag frilansar jag för facktidningar, magasin, dagstidningar, reklambyråer och företag. För mina andra bilder kika gärna in på www.linaalriksson.com

Jag gillar vackra, pastelliga bröllopsbilder med vintagekänsla vilket reflekteras mycket i min fotostil. Jag är en stor naturromantiker – så förbered er på en dans på ängen, promenader genom vetefältet, kyssar under magnifika ekar och barfotapromenader på stranden. Jag blandar fantastiska porträtt med reportagebilder, vackra detaljer, glädje och tårar.

Förutom att fånga dagens stora händelser så letar jag alltid efter de små ögonblicken, som kanske skulle gå omärkta förbi, men som kommer att skapa de mest fantastiska minnena av er bröllopsdag. Att kunna fånga ett flyktigt ögonblick och spara det för evigt är väldigt värdefullt och något som jag verkligen brinner för.

Som fotograf har jag mycket energi och är lyhörd för era önskemål. Med glädje och entusiasm guidar jag er genom fotograferingen. I mina bröllopsbilder inspireras jag mycket från mitt arbete som bildjournalist. Med mig som fotograf får ni reportagekänsla och levande, spontana bilder!

Kika gärna runt på sidan och inspireras och känn efter. Om ni har några funderingar, tveka inte att höra av er.

Jag ser fram emot att lära känna er!

xoxo

Lina Alriksson


Bröllopsfotograf Lina Alriksson